Nieuwe Website MATECH

Persbericht

Mierlo, 25 august 2015

Nieuwe website MATECH BV

MATECH heeft de afgelopen tijd gewerkt aan een nieuwe website. Bezoekers van de website zien vanaf vandaag het resultaat. Een herkenbaar maar frisser uiterlijk, meer nieuws & social media, up-to-date informatie en een actueel aanbod. De website van MATECH is nu online op www.matech.nl

Vernieuwing

Begin 2015 nam MATECH het besluit tot een vernieuwing van haar huidige website; deze stamt uit 2000 en voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd.Er is flink gesleuteld aan inhoud, vorm en vindbaarheid, waardoor klanten en relaties makkelijker informatie kunnen vinden over het kopen bij MATECH. Daarnaast zijn sociale media als Twitter en Facebook beter geïntegreerd. Er is ook veel aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid, de nieuwe website heeft daardoor een verbeterde makkelijker navigatie.

Het nieuwe ontwerp sluit aan op de vernieuwde huisstijl, heeft een frisse uitstraling en is overzichtelijk. De website biedt daardoor op een heldere wijze informatie, waardoor bezoekers makkelijk kunnen vinden wat zij zoeken.

Op de website is een uitgebreid aanbod aan producten, waarin brochures en video’s ter download worden aangeboden.

MATECH werkt aan een constante ontwikkeling van de website. Vragen of suggesties zijn daarbij welkom: info@matech.nl