Oerdegelijke kraanschaar geleverd aan Den Houdijker

Onlangs is door MATECH een Minelli MC 290R kraanschaar geleverd aan R. den Houdijker Sloopwerken en Metaalhandel in Montfoort. Deze schaar met rotator is gemonteerd aan een mobiele kraan met een eigen gewicht van 7 ton. Het bedrijf gaat de schaar met name gebruiken voor klussen waarbij snel en flexibel metalen geknipt moeten worden.

Het uitrustingsstuk is geheel van Hardox gemaakt en is dusdanig geconstrueerd dat er met een zo laag mogelijk gewicht zoveel mogelijk sterkte aanwezig is.
De MC modelreeks is verkrijgbaar voor kranen van 3 ton tot en met 65 ton eigen gewicht.

Fabrikant Minelli levert sinds tientallen jaren kraanuitrustingsstukken zoals poliep- en sorteergrijpers en mobiele kraanscharen. MATECH is sinds kort dealer van dit merk en heeft de eerste leveringen inmiddels gerealiseerd. Bouwkwaliteit, technische ondersteuning en een breed leverprogramma waren voor MATECH doorslaggevende elementen bij de keuze voor een samenwerking met Minelli.

Mocht u interesse hebben in een kraanuitrustingsstuk en op de hoogte gebracht willen worden van de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op.