Over ons

MATECH is een bedrijf actief in de internationale metaal- en recycling markt.

Verleden

Meer weten over de historie van Matech BV? Bekijk onze tijdlijn....

Lees meer

Toekomst

Ook in de komende jaren wil MATECH prominent aanwezig blijven in de schroot- en metaalrecyclingindustrie. Enerzijds met plezierige contacten met onze leveranciers en klanten, gebaseerd op wederzijds v...

Lees meer

Company

MATECH is een bedrijf actief in de internationale metaal- en recycling markt. We werken rechtstreeks met u in de Benelux terwijl u in de gebieden daar buiten wordt geholpen door een netwerk van exclusieve distributeurs. Deze distributeurs zijn goed opgeleid om u te helpen met MATECH producten, en om ze te verhandelen.

Gebaseerd op een open en professionele relatie, MATECH representeert de vooraanstaande fabrikant van de machines voor recycling en heeft zijn eigen machine fabrieksmerk. De volgende producten selectie, nieuw en gebruikt, wordt aangeboden door MATECH:

  • Handheld draagbare Metalen Analysators
  • Guillotinescharen
  • Alligator scharen
  • Kabelrecycling machines
  • Separatiesystemen
  • Kraanuitrustingsstukken

Het hoofdkantoor van MATECH bevindt zich in Mierlo in het zuiden van Nederland. Het is gemakkelijk bereikbaar met een auto vanuit het Noorden, België, Frankrijk en Duitsland. De belangrijkste vliegvelden in Brussel, Amsterdam, Düsseldorf en Eindhoven zijn allen binnen 1 uur rijden bereikbaar vanuit onze locatie. MATECH heeft altijd een hoge voorraad in nieuwe en gebruikte apparatuur. Deze voorraad bevindt zich ook in Mierlo, de kersen hoofdstad van de wereld.